Érmek

Éremkészítés költségkímélő módszerrel. Nagyobb darabszám (~ 50 db) esetén javasoljuk ezt a technológiát. Centrifugális öntéssel dolgozunk, ezért egyszerre több példányt is tudunk gyártani.

Ha csak 1- 2 darab éremre van szüksége, akkor kattintson ide.

Nikkelezett érem

Nikkelezett érem

Préselt/ vert érem helyett is tudjuk ajánlani ezt a kivitelezési módot. Mivel “olcsóbb” az alapanyag, ezért kisebb a gyártási költség. Ezen módszerrel egy préselt érem töredékéért kaphatnak  közel ugyan olyan nívós elismerést az ajándékozottak. A tükörfényes polírozott éremalapot és a homokfújt/ matt kidomborodó ábrát kompromisszumként viszont fel kell áldozni. Ehelyett a háttér sötét, míg a kiemelkedő ábrák világos színűek lesznek. Megmaradt “verettel” is tudunk gyártani. Illetve ha csak a prés szerszám van meg, igyekszünk azt felhasználva nem növelni az Önök költségeit. Szinek tekintetében “ezüst/ nyers- antik”, “sárga- antik”, és “vörös/ bronz antik” kivitelűek közül választhat.

Préselt érem helyett

Préselt érem helyett

Portré megjelenítése kicsit másképp. Abszolút a legolcsóbb megoldás. 2 dimenziós kivitel, sav maratott technológiával, ezüst antik színben. Miért költene százezreket, amikor akár tized annyiból is meg lehet oldani?

Portrés érem

Portrés érem

Lehetőség van az érmek festésére is, ha mondjuk egy címert szeretnénk még jobban kiemelni.

Festett érem

Festett érem

 

 

 

 

 

 

Antikolt érmek

Antikolt érmek

 

 

 

 

 

Kraccolt érem

Kraccolt érem

 

Comments are closed.